Rólunk

Cégünk a 2014-es évben egyéni vállalkozásként indult. A vállalkozás 2 fővel teljesítette a már kezdetben jelentkező óriási lakossági igényeket. A klímaberendezések szerelésében szerzett szakmai tapasztalatunkkal, figyelmes, precíz munkákkal rövid idő alatt a szakmában és az ügyfelek körében egyaránt hírnevet szereztünk. Így az egyre növekvő igények folyamatos kielégítése miatt további fejlesztések és beruházások megvalósítására került sor. A 2018-as évben Kft.-vé alakultunk így szélesebb közületi körben is megkezdhettük az értékesítésünket.

Cégünk célkitűzése az ügyféligények teljes körű kielégítése és a folyamatos fejlődés szem előtt tartása.

Egy gyakran elhanyagolt kérdést tartunk a legfontosabb tényezők egyikének: hogy a garanciális időszakban és azon túl is biztonságot nyújtsunk ügyfeleink részére. Részlet gazdag munkával lesz egyedi a termékünk, arra az örök igazságra alapozva, hogy egyik munka hozza a másikat.

Hiszen… „Jó munkának nem kell cégér!”

Miért válassza a hóember klímát?

Miért válasszon minket, hiszen szerte az országban számtalan klímatechnikai céget talál?

Kicsiket, nagyokat egyaránt…

pont ezért!

Mi rendkívüli módon figyelünk arra, hogy pontosak, precízek legyünk, hogy Ön maximálisan meg legyen elégedve a munkánkkal. . Nem engedjük meg magunknak azt a luxust, hogy azzal a rossz érzéssel távozzon tőlünk, mert nem kapta meg azt a figyelmet, udvariasságot és tökéletes szolgáltatást, ami elvárható egy profi szolgáltató cégtől.

Célunk, hogy máskor is eszébe jussunk és legközelebb is bátran keressen vagy ajánljon minket!

szolgáltatásaink

Klímaberendezés telepítése

Klímaberendezés javítása

Klímaberendezés karbantartása

0-24 h szerverfelügyelet

Hőkamerás épület és gépészeti analízis

Kérdése van? vagy ajánlatot kérne?

Ne várjon tovább, hanem lépjen velünk kapcsolatba!