WIFI-s klímaberendezés miért jó?

A wifis klíma a WIFI hálózaton keresztül bárhonnan beállítható a lakás kívánt hőmérséklete

Az abszolút kényelem mindenkinek mást és mást jelent, de annyi bizonyos, hogy a saját komfortzónánkból való kilépés a legkevésbé sem tartozik a kényelmi faktorok közé. Még véletlenül sem kell nagy dolgokra gondolnunk. A hétköznapok során az önműködő és távvezérlésű elektronikai eszközök megadják nekünk azt a kis pluszt, ami már pont elég a nagyobb kényelemhez egy fárasztó nap után, vagy a jól megérdemelt pihenés közben.
 

A légkondicionáló berendezés távirányítóval történő ki- és bekapcsolása, a kívánt hőmérséklet megadása egy gombnyomással teljesen természetes elvárás.

 
Az okos megoldások széleskörű elterjedése azonban mind arra jók, hogy a háztartási berendezéseink működése kényelmesebb és optimálisabb szintre lépjen.

A WIFI-s inverterrel ellátott klímaberendezéseknek köszönhetően a vezérlési távolság minden korábbit meghaladó mértékben megnőtt. Ennek köszönhetően már nemcsak az adott helyiségben, hanem akár távol az otthonunktól is beállítható a nappaliban, a hálószobában, vagy akár az egész lakásban uralkodó hőmérséklet.

Az irányításért felelős alkalmazással pedig még több, korábban nem létező funkcióval ruházhatjuk fel a saját légkondicionálónkat. A távolság ennek köszönhetően már a klímák esetében sem lehet többé akadály, és nem csak a kívánt hőmérsékletet tudjuk beállítani amíg távol vagyunk az otthontól. A szoba pillanatnyi hőmérsékletének lekérdezése segít eldönteni, hogy szükség van-e további hűtésre, vagy pihenhet a berendezés.

Az online távvezérlés lehetővé teszi, hogy akár több napos távollét esetén is kellemesen hűvös lakásba érkezzünk haza – anélkül, hogy folyamatosan készenlétben tartanánk a klímát. Az egyéb kényelmi funkcióknak hála pedig szó szerint csak 1-2 kattintásba kerül a folyamatosan ideális hőmérséklet biztosítása.

A WIFI-s klíma nem a jövő, hanem a bárki számára elérhető jelen, és noha a hasonló tulajdonságokkal felruházott „okos otthonok” felszerelése meglehetősen költséges eljárás, az internetes úton vezérelhető klímaberendezéssel megtapasztalható a 21. századi kényelem.

Tetszett a bejegyzés?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Facebook-on
Megosztás itt: twitter
Oszd meg a Twitter-en
Megosztás itt: linkedin
Oszd meg a Linkdin-en
Megosztás itt: pinterest
Oszd meg a Pinterest-en

Írj hozzászólást!