fűtés klímával

szeretne  
pénzt 
energiát 
megtakarítani?

Ügyfeleink között sokan elrettentőnek találták azt a gondolatot, hogy télen klímával fűtsenek.

Azt gondolták, ez egy szörnyen gazdaságtalan módszer, zabálni fogja az áramot, a nagy hidegekben le fog állni a készülék és ott maradnak a fűtetlen lakásban. Azonban kétségeik eloszlottak, minél inkább megismerték ezt a technológiát, és utánajártak a lehetőségeiknek. Nem véletlen ugyanis, hogy az áramszolgáltatókon keresztül az állam is nagy kedvezményeket biztosít a klímával fűtésre, melyről később a H tarifa címszó alatt bővebben is írok.

2019-ben egyáltalán nem egyedi eset, ha valaki klímával fűt és nemcsak az átmeneti időszakban, hanem egész télen! A minőségi klímák kategóriájában egyre inkább olyan készülékek kerülnek ki a piacra, melyek -20°C, vagy akár -30°C-ban is megbízhatóan és gazdaságosan teljesítenek, így nem kell félni, hogy a legnagyobb hidegben fűtés nélkül maradunk. Magyarországon amúgy sem jellemző a hosszabb ideig -15°C-nál hidegebb időszak.

építkezik?
most telepítene fűtési rendszert?

Aki most építkezik, vagy fűtési rendszert újít fel, ne is gondoljon másra, csak a klímával fűtésre.

Komfortja azonos vagy még jobb is, mint a gázkazánnak, fenntartási költsége viszont a fatüzeléssel vetekszik.

Miért ne használná télen is klímáját, és élvezné a készüléke előnyeit, mint a levegő megszűrését, páramentesítését, a turbó fokozatot vagy az opcionális wifis vezérlés kényelmét. Arról nem beszélve, hogy egy megoldással letudja a téli fűtést és a nyári hűtést is. Újépítésű ház esetében nem kell külön fűtésrendszert megterveztetnie és kiviteleztetnie, mivel egy készülékkel meg tudja oldani egész évben otthona klimatizálását. Sokkal olcsóbban jön ki, mintha egy gáztervet és radiátoros fűtést kellene kiépítenie, és a későbbi költségei is kedvezőbbek lesznek.

Kérdése van? vagy ajánlatot kérne?

Ne várjon tovább, hanem lépjen velünk kapcsolatba!

szolgáltatásaink

Klímaberendezés telepítése

Klímaberendezés javítása

Klímaberendezés karbantartása

0-24 h szerverfelügyelet